Κίνα Κενού πετρελαίου διαλυτικού κατασκευαστής

Κατασκευάστε τα πρώτης τάξεως προϊόντα

Εξασφαλίστε την πρώτης τάξεως ποιότητα

Παρέχετε τις πρώτης τάξεως υπηρεσίες

Ιδρύστε την πρώτης τάξεως επιχείρηση

Περίπου εμείς

Sino-NSH Oil Purifier Manufacture Co., Ltd
Sino-NSH Oil Purifier Manufacture Co., Ltd
Sino-NSH Oil Purifier Manufacture Co., Ltd
Sino-NSH Oil Purifier Manufacture Co., Ltd
Sino-NSH Oil Purifier Manufacture Co., Ltd
1 2 3 4 5
Sino-NSH Oil Purifier Manufacture Co., Ltd

Παίρνω Κενού πετρελαίου διαλυτικού & Εξαγνιστής πετρελαίου μόνωσης Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

Κύρια Αγορά
  • Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης
  • Κατασκευαστής
  • Εξαγωγέας
  • Πωλητής
Αλλες πληροφορίες
  • Μάρκες : NSH
  • Αριθμός Υπαλλήλων : 130~150
  • Ετήσιες πωλήσεις : 2,000,000-2,500,000
  • Ιδρύθηκε Έτος : 1992
  • Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η Co. κατασκευής εξαγνιστών πετρελαίου sino-NSH, ΕΠΕ είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που συμμετέχει στην έρευνα, την ανάπτυξη και την κατασκευή των εξοπλισμών καθαρισμού. Η μητρική εταιρεία της, Sino-NSH High-tech Company, ιδρύθηκε το 1992.

 

NSH θεωρεί την τεχνική καινοτομία και την ολική υπηρεσία ως φιλοσοφία του. Εκμεταλλευμένος την κύρια και απορροφώντας εσωτερική και ξένη προηγμένη τεχνολογία καθαρισμού ανθρώπινων δυναμικών, NSH δεσμεύεται στην κατασκευή των εξοπλισμών καθαρισμού. NSH έχει εγκριθεί το πιστοποιητικό ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9001 και το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό CE, τώρα NSH γίνεται η κύρια βάση κατασκευής των μηχανών καθαρισμού στην Κίνα.  

 

Οι σειρές εξοπλισμού καθαρισμού πετρελαίου NSH χρησιμοποιούνται εκτενώς στους τομείς της ηλεκτρικής δύναμης, του πετρελαίου, του φυσικού αερίου, της μηχανικής κατασκευής, του χάλυβα, της μεταλλουργίας, του σιδηροδρόμου και της αεροπορίας, κ.λπ. Τα κύρια προϊόντα που καλύπτουν 100 είδη προϊόντων μπορούν να ικανοποιήσουν τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών. Για τα ειδικά αιτήματα των πελατών, προσφέρουμε τις ιδιαίτερες λύσεις.

 

Σήμερα, το δίκτυο πωλήσεων της επιχείρησης καλύπτει όλες τις επαρχίες στην Κίνα και τις εξαγωγές σε περισσότερες από είκοσι χώρες σε όλο τον κόσμο.

 

Τα προϊόντα NSH κερδίζουν τη φήμη του επάνω υψηλή - ποιότητα, προηγμένη τεχνολογία και άριστη υπηρεσία και στις εσωτερικές και ξένες αγορές.

 

Τα προϊόντα NSH είναι όχι μόνο ικανά τον ασφαλή κίνδυνο των χαμηλότερων πελατών στο κόστος και αποτελεσματικά, αλλά και λύνουν το πρόβλημα απόβλητο-λάδι-μολύνουν το περιβάλλον.

 

Ενώστε τα χέρια με NSH, και πάρτε τις ολοκληρώσεις για σας και μας.

Στοιχεία επικοινωνίας